vineri, 29 ianuarie 2010

My first cover this year ! :)

8 comentarii:

GaByoo7 spunea...

mai bine ca rihanna :>

Afrodita spunea...

felicitari! de fiecare data cand citesc randurile asternute de tine visez ceea ce povestesti tu. din afara pare un vis ceea ce traiesti tu, visul oricarui om ce viseaza sa fie un cantaret cu "acte in regula".
jos palaria pentru munca depusa si succesul in fata caruia ti-ai pastrat luciditatea de pana atunci. ma bucur enorm si tine seama ca te iau drept model :) de urmat.
nu uita ca tot ce simti tu atunci cand imprimi o piesa o va simti si cel care asculta, dar putini stiu asta. probabil de asta mi-au placut asa mult piesele tale, si nu numai mie, pentru ca ai pus multa pasiune in munca ta.
succes pe mai departe si cat mi multe impliniri :)

KAMELIA spunea...

multumesc pentru cuvintele frumoase si sper sa fiu un model bun de urmat :)

Almy spunea...

Rihanna e nimik pe langa tine...apropo mersi pt commul de pe hi5...la poza cu tine si George :)....bafta....si apropo sunt o mare fana :)foarte mare fana :)

Anonim spunea...

bai, am dat din greseala pe blogul tau kamelia si e ok. ai o voce faina, dar de-aici pana la a fi "model"?! come on afrodita !! e too much, fata! hai sa nu amestecam lucrurile. e inca la inceput si mai are mult pana acolo! ciao modelelor:))

Alan D'ala spunea...

ai o voce incredibila, ca sa nu mai zic de talent ! sper sa faci pe viitor muzica faina, gen erykah badu sau alicia keys, nu doar "money makin' music" ca puya.
pentru ca in timp vei fi recunoscuta ca o artista de calitate, numai ca recunoasterea vine in timp ...

Anonim spunea...

Prietenas se referea la a fi un model de urmat ca vocala, un model de urmat in munca pe care o face deja. Ca in mintea ta de onanist model inseamna doar acele fete pe catwalk asta e doar problema ta frate, dar abtine-te de la comentarii aiurea!
Mult succes in ceea ce faci Kamelia si crede-ma suna bine Puya cu George si Kamelia!

Anonim spunea...

kamelia your a awesome women keep up the great work i dont speak your language but keep up the good work you rock your admireor skooby 65 bless you baby.