joi, 27 octombrie 2011

Interviu Kamelia pe Werock.ro

Piesa “Prima oară” a depășit cota de un milion de vizualizari pe YouTube. De asemenea, clipul “Come again” are, în două variante, un milion, respectiv 500.000 de vizualizari. Asta doar pe canalul Studio66. Cum este să depășești aceste bariere?
Ma simt încrezătoare, puțin mai conștientă de faptul că se poate și dornică de mai mult. Dacă până acum mă gândeam cât mi-ar plăcea ca o piesă de-a mea să ajungă la un million de vizualizări, acum mă gândesc cum ar fi dacă aș ajunge la 10 milioane.

Care a fost cel mai important concert din cariera ta?
Cred că am învățat câte ceva din fiecare concert pe care l-am susținut până acum, așa că toate au însemnat o cărămidă în plus pentru cariera mea. Cel mai important concert este întotdeauna URMATORUL !

Ai lansat mai multe single-uri, urmează și un album?
Deocamdată ne concentrăm pe promovarea pieselor deja lansate. Urmează un videoclip la “Prima oară” , o perioadă plină de concerte și, poate în 2013, un album Kamelia.

Cum te simți la studio, alături de fratele tau? Cum se reflectă legătura sufletească dintre voi doi în piesele tale?
Compunem piese împreună de 11 ani și mi se pare cel mai natural lucru din lume. Spre deosebire de majoritatea studiourilor cunoscute din România, Studio 66 este un home studio. Pentru noi este acasă. În timp, am învățat cum să combinăm creativitatea fiecăruia, am ajuns să ne cunoaștem atât de bine încât știm exact ce gândește celălalt și cred că toată această iubire, atât dintre noi cât și pentru muzică, se reflectă în piesele mele, dar și în piesele pe care le compunem pentru alții.

La începutul carierei ai cântat mai mult cover-uri. Cum a fost când ai cântat prima oară o piesă personală?
De fapt, a fost exact invers! La 14 ani, am lansat un album de 12 piese, compuse de mine și de George. Abia la 19 ani am început să cânt cover-uri cu o trupă de instrumentiști. Îmi amintesc și acum prima oară când am cântat în studio, înregistram o piesă scrisă de mine și aveam foarte mari emoții. După prima strofă, inginerul de sunet mi-a spus că am o “brilianță” în voce.

Ce concerte ai planificate în următoarea perioadă și în ce orașe?
Lunile octombrie, noiembrie și decembrie sunt mereu foarte ocupate, deoarece «se numără bobocii» la licee și facultăți. Următoarele concerte sunt la Timisoara, Alba Iulia și Gherla. Vă aștept cu mare drag!

Spre ce gen crezi că va evolua muzica ta? Hip- Hop sau Dance?
Probabil în mai multe direcții, R&B, pop, dance, și asta pentru că sunt o persoană care face muzică din suflet. Cânt piese compuse de mine și comunic prin muzică ceea ce simt. Come Again e o piesă de club, plină de viață, și reprezintă latura mea petrecăreață, dar în egală măsură mă identific cu Prima Oară, o piesă de dragoste foarte sensibilă.

Care a fost ultimul concert la care ai participat în calitate de spectator?
Am fost la un concert Horia Brenciu și mi-a plăcut enorm. Atitudinea, repertoriul, show-ul, absolut tot. E un concert la care nu ai cum să stai jos, îți vine să te ridici în picioare, să dansezi și să trăiești muzica.

Cum ai descrie piața muzicală românească?
E ca un hotel cu multe camere. Există camere mereu ocupate, dar și camere ocupate doar un sezon. Toți vrem să stăm în hotel și să beneficiem de toate serviciile de lux oferite, dar ca să te cazezi, trebuie să ai mult noroc, planetele trebuie să fie aliniate într-un anumit fel. Trebuie să muncești foarte mult. Să ai ambiție și să îți dorești foarte mult acea cameră.


Caracterizează-te într-un singur cuvânt.
Naturală.

Multe cântărețe au pozat în reviste gen FHM sau Playboy, crezi că vei poza la un moment dat într-o astfel de revistă?
În Playboy nu aș vrea să pozez, dar în FHM mi-ar plăcea. Trebuie ca, la un moment dat, fanii să descopere și latura mea senzuală :)

Care este cel mai mare vis al tau referitor la muzică?
Ce îmi doresc cel mai mult este ca muzica mea să fie ascultată și cântată în întreaga lume. Să mă bucur zilnic de faptul că muzica este limbajul universal al oamenilor.

Cum ții legătura cu fanii?
Prin intermediul paginii mele de facebook - KameliaOfficial – sunt astfel mereu aproape de fanii mei. Acolo postez toate noutățile: piese, poze, interviuri. Ma bucur mult de fiecare LIKE pe care îl primesc și mă bucur că în fiecare zi există oameni care îmi apeciază munca și talentul.


Un mesaj pentru cititorii Werock.ro?

Vă pup și nu uitați să ascultați muzica în fiecare zi! Muzica este hrana sufletului!

Mai multe pe Werock.ro

Niciun comentariu: