duminică, 18 octombrie 2009

poze in Parcul Rozelor...

Azi am pus pe contul meu de HI5 ( Kamelia Hora ) mai multe poze pe care le-am facut in vara anului 2008. MedioCSO...sau mai bine zis Ovidiu si Cristina Roteliuc ...sunt vinovati de aceste poze...de fapt mai mult Cristina...ca Ovidiu a stat de vorba cu mama,George, Kara, Mihai, Anca si Selena :)

Astfel...mi-am luat haine de acasa...m-a ajutat Kara cu machiajul...si timp de vreo 2 ore am facut o gramada de poze: pe banca, pe iarba, intre trandafiri...orice ideea aveam....o puneam in practica. Eu zic ca au iesit niste poze frumoase...:D...voi?




9 comentarii:

Norbex spunea...

si eu cred ca au iesit poze bune :>

Darius spunea...

Ca esti frumoasa si talentata ti s-a mai spus, si nu are rost sa-ti mai spun si eu. Pe mine m-a socat cat de corect scrii... foarte putina lume, extrem de putina lume mai stie sa scrie corect. O chestie atat de banala a ajuns sa fie un element de referinta despre educatia unui om. Sincer... uita-te putin pe mess... pe hi5, pe bloguri... toti scriu "analfabetic"
Multa bafta in continuare!

Vlad A. spunea...

La Balul bobocilor (Col Ban )acum vreo 7-8 ani... nu cred ca mai stii, eu organizam balul...si ai zis..."eu sunt Camelia, si o sa cant la bal" (poate nu exact cuvintele astea dar oricum...pe aproape:))...Incredibil.
Am ratat Megastar-ul, dar am vazut videoclipul cu Puya. Felicitari. E o senzatie foarte tare sa stiu pe cineva de cand era...mic...iar acum sa vad ca se realizeaza...Felicitari inca odata.

Unknown spunea...

Frumoaso, ai un timbru al vocii care imi aminteste de Paunita Ionescu (http://www.youtube.com/watch?v=aITbJI7qB-4). E o nisa de piata neacoperita aici, si poti. Si r&B si whatever backvocals pentru Puya. Btw, great 'Rehab'!

Anonim spunea...

imi esti foarte draga. keep up the good work ca e nevoie de fete ca tine..te pupa Lora :)

DrAg0nX spunea...

pozele sunt super k si tn de altfel in special ochii sunt superbi:X

KAMELIA spunea...

multumeeeeeeeeeesc

Liviu Nichie spunea...

Niste fotgrafii reusite! si modelul fotogenic.Felicitari!:)
Le-am vazut si pe cele de pe Hi5. Am vazut acolo niste cadre in care aveai un machiaj fff tare. Cred ca din punct de vedere fotografic mergea exploatat mai mult. :) e doar o parere..
Tine-o tot asa ca e numai de bine!

rob spunea...

la frumusetea ta trandafirii isi pierde valoarea