joi, 17 decembrie 2009

2 zile aglomerate la Bucuresti si muuuulta zapada :)

Asa facem noi de fiecare data cand mergem la Bucuresti...incercam sa facem cat mai multe lucruri...luni am avut filmare la Neatza cu Razvan si Dani impreuna cu George si Puya ce va fi difuzata pe data de 29 dec. A fost un fel de emisiune cu hiturile anului 2009 si toti invitatii ( in afara de Andreea Balan) au cantat piese produse la noi in Studio 66 ( Undeva in balcani si Change, Voxis - To the moon si Dj Andi feat. Stella - Freedom)Ziua urmatoare....hmmm...a fost o zi mai speciala....si asta pentru ca a inceput sa ninga...si a nins..si a nins...
De la Unirea pana la Mall Vitan am facut 40 min si inapoi 1 ora :D...scopul drumurilor a fost intalnirea cu Florin Grozea pentru un interviu ( Kamelia, George Hora si Voxis)..adica trupa vesela :)Am fost foarte eficienti si am terminat totul foarte repede...asta deoarece eram foarte stresati ca nu o sa ajungem la timp pt repetitii...da..repetitii pentru concertul Voxis de la Petrecerea 5 ani de Blu Air ce avea loc seara...Cu aceasta ocazie am vazut si eu hangarul si avionul din videoclipul baietilor :)3 comentarii:

Anonim spunea...

NIIIIICE ;)

Catalin spunea...

Felicitari pentru ceea ce ai realizat si mult succes in continuare. Sarabtori fericite si LA Multi Ani!!

WaLy spunea...

Super tari pozele defapt le-am luat pe toate si am creat un video pe care l-am pus pe youtube sper sa nu te supere asta oricum video l-am facut dinainte sa stiu ca ai blog defapt atunci cand am facut eu video nici eu nu aveam blog. Succs in continuare si tie si lui George faceti o echipa perfecta ;)